Mountain Men
Mountain Menhttps://nyafilm5.com/wp-content/uploads/2017/08/MV5BMTQzODY5MDYzMV5BMl5BanBnXkFtZTgwNzg1NzgxMTE@._V1_SY1000_CR006751000_AL_.jpgUnknownUnknown
8.2
Your Vote:
Voting: 8.2 /10 (6)
7.2 IMDB Rating 17,012 Views

Mountain Men

Har du någonsin undrat hur det skulle kännas att leva ditt liv utanför nätet? Har du önskat att du kunde kasta komplikationerna av det moderna samhäll...et och leva i vildmarken, använder bara de saker som naturen har gett? Möt Eustace Conway, Tom Oar och Marty Meierotto, tre män som ägnat sina liv åt överlevnad i sin enklaste form. Men hur enkelt är det egentligen? Från robust Blue Ridge Mountains i North Carolina till sju månader lång vintrarna vid floden Yaak i Montana till den iskalla norra utbud Alaska är landet fullt av några väldigt oförlåtande terräng. Titta på som dessa män ansikte mot jordskred, fallande träd, härjande väder och även hungriga djur, att se till att de få mat och förnödenheter som de kommer att behöva göra det genom brutala vintern månader framåt. Show More

Details

utsägbara hinder. Mountain Men är en fascinerande dokumentärserie som följer dessa tre män i deras kamp mot naturen och sig själva.

Eustace Conway, känd för att ha byggt sitt eget hem och leva enligt traditionella överlevnadsmetoder, tar tittarna med på en resa genom den vackra men farliga Blue Ridge Mountains. Tom Oar, en före detta rodeo cowboy, har hittat sitt paradis vid floden Yaak i Montana. Han lever av jakt och fiske och är helt oberoende av moderna bekvämligheter. Marty Meierotto, bosatt i den otillgängliga vildmarken i Alaska, brottas med sitt underhållande och farliga jobb som pälsjägare.

Genom att följa dessa män får tittarna en inblick i deras kamp för överlevnad och hur de anpassar sig till naturen och dess utmaningar. Men det är inte bara deras fysiska strider som står i fokus - Mountain Men utforskar också deras känslomässiga och mentala utmaningar när de navigerar genom det hårda och oförutsägbara livet i vildmarken.

Fylld med hisnande naturbilder och spännande berättelser är Mountain Men en inspirerande serie som får tittarna att reflektera över sina egna liv och uppskatta enkla saker i livet. Utforska vildmarken och känna pulsen av äventyr med Mountain Men.